Marci Comercializate

LEMFÖRDER

Este marca nr. 1 în componentele originale pentru direcție și șasiu. În calitate de partener de încredere a peste 50 de producători de vehicule din întreaga lume, LEMFÖRDER este lider în dezvoltarea tehnologiei inovatoare pentru autoturisme, motociclete, HCV și șasiu off-road.

De peste 70 de ani LEMFÖRDER este cunoscut pentru spiritul său de pionier și pasiunea pentru detalii – stabilind cele mai înalte standarde în direcție și suspensie.

Fondată în Lemförde, lângă Bremen, LEMFÖRDER încă mai produce peste 90% din piesele sale în Germania. Ca parte a unei organizații globale, LEMFÖRDER urmărește urmele industriei auto și are locuri de producție și de inginerie în întreaga lume. Fiecare piesă LEMFÖRDER este testată riguros înainte de a intra pe piață.

INA

Compania a fost înființată în 1946 și a realizat o descoperire industrială în 1949, odată cu dezvoltarea ansamblului rolelor cu ace și a cuștii de către Georg Schaeffler. În 1952, un rulment cu role cu ace INA a înlocuit rulmenții de alunecare utilizați anterior în transmisia lui VW Beetle. Astăzi, aproape fiecare autoturism modern conține componente ale motorului și transmisiei INA.

Temporizatoarele cu came variabile și tachetele hidraulice ale cupei asigură performanțe îmbunătățite, consum redus de combustibil, emisii mai scăzute și confort sporit de condus în motoarele auto moderne. Rulmenții de rulare INA, componentele motorului și tehnologia liniară se caracterizează printr-un nivel ridicat de calitate și fiabilitate.

Marci Comercializate

MANN+HUMMEL

Este lider global de piață în domeniul filtrării. Formula noastră pentru succes: combinăm cunoștințele și experiența angajaților noștri cu o tehnologie de încredere și am reușit să convingem clienții noștri cu produse și servicii excelente de mulți ani.
Primele produse au fost filtre de aer din material fabricate în Ludwigsburg, Germania. După opt decenii, suntem lider pe piața globală pentru filtrare, cu locații pe toate continentele. MANN+HUMMEL poate privi înapoi la o istorie a companiei plină de evenimente, lungă și de succes.